Zuidweg 6
4413 NM Krabbendijke
0611095134
Husqvarna Automower® 430X

Husqvarna Automower® 430X

De Husqvarna Automower® 430X is de perfecte keuze voor elke tuin, met inbegrip van bijzonder complexe tuinen tot 3200 m², met gescheiden gazons, smalle doorgangen, bomen, struiken en steile hellingen. Voorzien van automatische doorgangsdetectie, GPS‑navigatie, elektrische hoogteafstelling en een weertimer.

Kenmerken

Wilt u dit product nader bekijken? Ontdek meer over het product door de vormgeving en de functies te bekijken.

Betrouwbaarheid
U moet volledig op uw robotmaaier kunnen vertrouwen. Husqvarna heeft gedurende 20 jaar ontwikkeling het maaierconcept verfijnd om het hoogste niveau te bereiken qua betrouwbaarheid, kwaliteit en maairesultaten, met minimale assistentie.

Uitstekend maairesultaat
Dankzij het willekeurige bewegingspatroon van de Husqvarna Automower® wordt het gazon perfect gesneden, met als resultaat een fraaie tapijtachtige look. De vlijmscherpe messen snijden het gras voorzichtig vanuit alle richtingen, voor gezond gras en het voorkomen van mosvorming.

GPS-ondersteunde navigatie
Een ingebouwd GPS-systeem maakt een kaart van de tuin compleet met grens- en zoekdraden. De Husqvarna Automower® registreert welke delen van de tuin gemaaid moeten worden en past zijn maaipatroon daarop aan. Dit zorgt voor een geoptimaliseerde gazondekking en een uitstekend maairesultaat.

Weer timer
Past de maaitijd aan op de groei van het gras, wat betekent dat de Husqvarna Automower® de maaitijden tijdens perioden waarin het gras hard groeit, zal maximaliseren. Bij zonnig en/of droog weer, of laat in het seizoen, zal de maaier minder vaak maaien, voor een verminderende slijtage.

Automatisch laden
Wanneer de accu van Automower® leeg begint te raken, dan vindt hij zelf de weg terug naar het laadstation.

PIN code beveiliging
De Automower® is uitgevoerd met een effectief PIN code systeem, dit zorgt voor een nog betere bescherming van uw grasmaaier.

Toetsenbord
Door middel van het toetsenbord kan er voor elk gazon een apart profiel ingegeven worden.

Automatische passage
Husqvarna Automower ® detecteert automatisch smalle doorgangen en zelfs door de kleinste passages de weg. Hij zal de route door de doorgang variëren om spoorvorming te voorkomen.

Elektrische hoogte-instelling
De maaihoogte wordt snel aangepast door de elektrisch bediende hoogteverstelling, eenvoudig te bereiken vanuit het hoofdmenu.

Dubbele begeleidingsdraad
Onze topmodellen zijn uitgerust met een dubbele begeleidingsdraad.

Laag geluidsniveau
Mede dankzij het unieke maaisysteem werkt de Automower® zeer rustig en discreet wanneer u het wilt.

Geen emmissie
Omdat hij elektrisch is aangedreven is er geen sprake van schadelijke uitstootgassen.

Timer
U beslist of de Automower® 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn werk doet.

Weersbestendig
De Automower® doet zijn werk op het gazon de klok rond en is ontworpen om zonder toezicht te functioneren, ongeacht de weersomstandigheden. De Automower® is bijvoorbeeld zodanig ontworpen dat zonder problemen het barre Scandinavische klimaat kan worden doorstaan.

Geschikt voor moeilijk terrein
Grote wielen met grof profiel zorgen voor een uitstekende grip, zelfs op gladde oppervlakken. De maaier kan rijden op hellingen tot 45%.

Uniek maaisysteem
De Husqvarna Automower® maait het gras minimaal maar vaak, wat zorgt voor een mooi en gezond gazon. Uitgerust met vlijmscherpe maaimesjes gemaakt van sterk carbon staal gemonteerd op een robuust maaischijfsysteem. Dit zorgt voor een efficiënte werking en een extreem laag energieverbruik.

Antidiefstal alarm
Het antidiefstal alarm zorgt een maximale beveiliging van uw maaier en gaat in werking wanneer u dit wilt.

Laag energieverbruik
Efficiënt energiebeheer betekent een laag energieverbruik, zodat de Automower® kan werken op een fractie van de kosten van de traditionele grasmaaiers.

Spot maaien
Speciale functie om snel een bepaalde zone met langer gras te maaien. Dit is met name handig voor gebieden onder bijvoorbeeld tuinmeubelen, nadat het meubilair is verwijderd. Plaats de maaier in het gewenste gebied en selecteer de Spot snijfunctie. De maaier maait in kleine spiralen en keert terug in de automatische modus als u klaar bent.

Til- en kantelsensoren
Als de Automower® wordt opgetild van de grond, stopt hij direct automatisch met maaien. Daarnaast zijn de mesjes centraal geplaatst dus ver van de buitenste rand van de machine. Als de Automower® een obstakel tegenkomt dan stopt hij en gaat hij verder in een andere richting zonder schade te veroorzaken.

Specificaties

Hebt u meer informatie nodig om de juiste beslissing te nemen? Meer informatie over het product vindt u in het onderstaande specificatiegedeelte.

Capaciteit
Capaciteit werkgebied: 3200 m²
Oplaadsysteem: Automatisch
Maximale helling in het werkgebied: 24 °

Accu
Accu type: Li-ion
Oplaadtijd: 65 min
Maaitijd op een lading: 135 min
Gemiddeld energieverbruik bij maximaal gebruik: 18 kWh
Gemiddeld energieverbruik bij maximaal gebruik:3200 m²
Energieverbruik tijdens maaien: 30 W

Afmetingen
Kleur: Antraciet
Gewicht: 13.5 kg
Productafmeting, LxBxH: 72.1 x 55.8 x 30.8 cm

Maaidek
Maaisysteem: 3 scharnierende maaimesjes
Maaibreedte: 24 cm
Maaihoogte, max: 60 mm
Maaihoogte, min: 20 mm

Toebehoren
Toetsenbord: 19 knoppen
Informatie paneel: LCD display met instellingen menu
Timer: Yes
Type: Geïntegreerde
Wielprofielen: Grof
Alarm: Hoog
PIN code: Yes
Installatie slot: Yes
Tijdslot: Yes
Hefsensor: Yes
Botssensor: Yes
Extra messen: 9 pcs
Grensdraad: 0 m
Haringen: 0 pcs

Geluidsniveau
Geluidsniveau Measured sound level: 57 dB(A)