Zuidweg 6
4413 NM Krabbendijke
0611095134

Showroom

Robotmaaiers

Hoe krijgt u moeiteloos een schitterend gazon, Ondank slecht weer, steile hellingen en nauwe doorgangen? Het antwoord: een robotmaaier die in de afgelopen 20 jaar voortdurend is ontwikkeld en verbeterd.

Kettingzagen

Professioneel bosarbeider of huiseigenaar met een stukje grond? Een kettingzaag van Husqvarna biedt u de kracht, de prestaties en de vormgeving die u nodig hebt, wat u ook doet.

Gazonmaaiers

U wilt een perfect gazon? Met een maaier van Husqvarna kunt u rekenen op een voortreffelijk resultaat, terwijl u zich minder hoeft in te spannen, zelfs als de complexiteit van het terrein wisselt en de hellingen steil zijn.

Tuintractoren

Om welke klus het ook gaat, aan de slag! Dankzij een scala aan accessoires en een ingebouwde maai-instelling is de tuintractor van Husqvarna het hele jaar door een partner van formaat voor uw tuin. De tuintractor is ideaal voor efficient onderhoud van uw gazon en voor allerlei andere taken op uw erf.

Riders

Vraag uw gazon te veel tijd en moeite? Ga voor de Husqvarna Rider en u lacht om de uitdaging. De combinatie van controle, comfort en efficientie maakt uw werkt niet alleen gemakkelijker, u geniet ook van de rit!

Bosmaaiers

Hoog gras, onkruid, kleine struiken of onderhout? Of u nu een professionele gebruiker of een huiseigenaar bent, er is altijd een Husqvarna bosmaaier die bij u past

Combi-machines

Hoe moeilijk het terrein ook is, in een mum van tijd heeft u alles onder controle. Met een krachtige uitgebalanceerde bosmaaier van Husqvarna verwijdert u in een handomdraai kleinere bomen, struiken en kreupelhout.

Grastrimmers

U wilt een perfect gazon? Gebruik een goede grastrimmer om uw gazon in vorm te houden. Met een veelzijdige en krachtige grastrimmer van Husqvarna werkt u comfortabel en efficiënt

Heggenscharen

Een mooie haag kan het pronkstuk van elke tuin zijn. Wij helpen u dit pronkstuk te creëren met het precisiegereedschap dat u nodig hebt. Husqvarna heggenscharen vormen een combinatie van goede ergonomie, een robuust design en veelzijdige bruikbaarheid.

Bladblazers

Denk eens aan bladblazers: Het eerste wat u te binnen schiet, ligt vaak voor de hand - bladeren en aval uit uw tuin blazen. Maar u realiseert zich misschien niet dat u uw Husqvarna bladblazer ook voor talloze andere doeleinden kunt gebruiken. U kunt machines, schuurtjes, tuinhuisjes en andere ruimtes schoonmaken. Kortom: het is een krachtig gereedschap voor al uw opruimwerkzaamheden.

Grondfrezen

U weet dat een goede plantengroei veel werk vereist. Zo nu en dan moet u de grond bewerken om een optimaal resultaat te bereiken, of dat nu een weelderige bloementuin of een moestuin is. Met handgereedschap kan dat een slopende bezigheid zijn, maar met een motorfrees klaart u de klus met minimale inspanningen.

Stoksnoeizagen

Dichte boomkruingen, hoge takken en dicht loof? Soms moet u bij het snoeien van de ruige natuur een ongemakkelijke houding aannemen die schadelijk is voor uw lichaam. De professionele en lichte stoksnoeizagen van Husqvarna zijn ontwikkeld om letsel te voorkomen en u op een goede, ergonomische manier te laten werken.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Wat u tijdens het werk draagt, moet worden afgestemd op de eisen van de werksituatie. Ons assortiment bevat verschillende series beschermende kleding en uitrusting die speciaal zijn ontwikkeld voor bepaalde werkzaamheden.