Zuidweg 6
4413 NM Krabbendijke
0611095134

Husqvarna Automower® 420

Goed uitgeruste Automower® van groot formaat om uitdagende grasvelden probleemloos te maaien. Geschikt voor grotere gazons tot 2200 m² met steile hellingen tot 45%. De intelligente technologie geleidt de maaier door smalle doorgangen en past de maaihoeveelheid aan afhankelijk van de groeisnelheid van het gras. Het is mogelijk om bepaalde zones met langer gras apart bij te maaien. In het intuïtieve menu van de grote, gebruiksvriendelijke display kunt u precies instellen wanneer de machine moet maaien. De kleur Polar White is beschikbaar als optie.

Kenmerken

Wilt u dit product nader bekijken? Ontdek meer over het product door de vormgeving en de functies te bekijken.

Automower® Connect@HOME

De Bluetooth®-oplossing, Automower® Connect @ HOME, geeft u de volledige controle over de maaier op uw smartphone. U kunt eenvoudig start-, stop- en parkeeropdrachten verzenden, de instellingen controleren en aanpassen. Bluetooth®-communicatie tot een bereik van 30 meter. Standaard voor alle 300-400-series.

Ultra-stille drive

Wielmotoren met 2-traps versnellingsbakken, een nieuwe technologie die ultrastille aandrijving mogelijk maakt. Geeft uitstekende prestaties op het waargenomen geluidsniveau en maakt nachtbedrijf of 24/7 maaien in allerlei buurten mogelijk.

Dubbele begeleidingsdraad

Onze topmodellen zijn uitgerust met een dubbele begeleidingsdraad die voor een vermindering van de "zoektijd" zorgt.

Elektrische hoogte-instelling

De maaihoogte wordt snel aangepast door de elektrisch bediende hoogteverstelling, eenvoudig te bereiken vanuit het hoofdmenu.

Geschikt voor moeilijk terrein

Grote wielen met grof profiel zorgen voor een uitstekende grip, zelfs op gladde oppervlakken. De maaier kan rijden op hellingen tot 45%.

Balans controle

Voor stille en probleemloze werking detecteert het automatisch onbalans in het snijsysteem. Onbalans kan worden veroorzaakt door ontbrekende, dubbel gemonteerde of beschadigde messen.

profielen

Maakt het leven gemakkelijker wanneer je een maaier op verschillende locaties deelt. Met persoonlijke namen op elk profiel en installatie is het eenvoudig om tussen verschillende opstellingen te schakelen.

Laag geluidsniveau

Mede dankzij het unieke maaisysteem werkt de Automower® zeer rustig en discreet wanneer u het wilt.

Diefstalbeveiliging door alarm / PIN-code

Verschillende niveaus van diefstalbeveiliging voor hoge beveiliging. Als de maaier meegevoerd wordt, start een hoogsound alarm en kan alleen worden gedeactiveerd met de unieke PIN-code van de maaier.

Weersbestendig

De Automower® doet zijn werk op het gazon de klok rond en is ontworpen om zonder toezicht te functioneren, ongeacht de weersomstandigheden. De Automower® is bijvoorbeeld zodanig ontworpen dat zonder problemen het barre Scandinavische klimaat kan worden doorstaan.

Weer timer

Past de maaitijd aan op de groei van het gras, wat betekent dat de Husqvarna Automower® de maaitijden tijdens perioden waarin het gras hard groeit, zal maximaliseren. Bij zonnig en/of droog weer, of laat in het seizoen, zal de maaier minder vaak maaien, voor een verminderende slijtage.

Remote start points x5

A uniform cutting result throughout the lawn thanks to the possibility to start the mowing at five different remote locations along the patented guide wire, out from the charging station. The larger grass area, the better and more important with several starting points. With active GPS assisted navigation (specific models), the remote starting points are autoset and manual settings are not needed.

Remote start points x5

A uniform cutting result throughout the lawn thanks to the possibility to start the mowing at five different remote locations along the patented guide wire, out from the charging station. The larger grass area, the better and more important with several starting points. With active GPS assisted navigation (specific models), the remote starting points are autoset and manual settings are not needed.

Grafisch menuweergave, groot formaat

Hoge resolutie, groot formaat display met duidelijke en intuïtieve grafische menustructuur. Eenvoudig en aangenaam in gebruik. Zelf verklarende opstelling voor gemakkelijke programmering van de individuele instellingen.

Uniek maaisysteem

De Husqvarna Automower® maait het gras minimaal maar vaak, wat zorgt voor een mooi en gezond gazon. Uitgerust met vlijmscherpe maaimesjes gemaakt van sterk carbon staal gemonteerd op een robuust maaischijfsysteem. Dit zorgt voor een efficiënte werking en een extreem laag energieverbruik.

Automatisch laden

Wanneer de accu van Automower® leeg begint te raken, dan vindt hij zelf de weg terug naar het laadstation.

Timer

U beslist of de Automower® 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn werk doet.

Automatische passage

Husqvarna Automower ® detecteert automatisch smalle doorgangen en zelfs door de kleinste passages de weg. Hij zal de route door de doorgang variëren om spoorvorming te voorkomen.

Flexibele plaatsing laadstation

Maakt flexibele plaatsing van het laadstation in de tuin mogelijk, wat de installatie vereenvoudigt en elke keer weer betrouwbaar docken garandeert.

Spot maaien

Speciale functie om snel een bepaalde zone met langer gras te maaien. Dit is met name handig voor gebieden onder bijvoorbeeld tuinmeubelen, nadat het meubilair is verwijderd. Plaats de maaier in het gewenste gebied en selecteer de Spot snijfunctie. De maaier maait in kleine spiralen en keert terug in de automatische modus als u klaar bent.

Betrouwbaarheid

U moet volledig op uw robotmaaier kunnen vertrouwen. Husqvarna heeft gedurende 20 jaar ontwikkeling het maaierconcept verfijnd om het hoogste niveau te bereiken qua betrouwbaarheid, kwaliteit en maairesultaten, met minimale assistentie.

Uitstekend maairesultaat

Dankzij het willekeurige bewegingspatroon van de Husqvarna Automower® wordt het gazon perfect gesneden, met als resultaat een fraaie tapijtachtige look. De vlijmscherpe messen snijden het gras voorzichtig vanuit alle richtingen, voor gezond gras en het voorkomen van mosvorming.

Geen emmissie

Omdat hij elektrisch is aangedreven is er geen sprake van schadelijke uitstootgassen.

Laag energieverbruik

Efficiënt energiebeheer betekent een laag energieverbruik, zodat de Automower® kan werken op een fractie van de kosten van de traditionele grasmaaiers.

Til- en kantelsensoren

Als de Automower® wordt opgetild van de grond, stopt hij direct automatisch met maaien. Daarnaast zijn de mesjes centraal geplaatst dus ver van de buitenste rand van de machine. Als de Automower® een obstakel tegenkomt dan stopt hij en gaat hij verder in een andere richting zonder schade te veroorzaken.